Wie zijn wij?

Krijg een eerste indruk van ons kantoor door het bekijken van een promo-film.

 

 

John van den Hanenberg

In 1994 heb ik Hanenberg ABC opgericht. Ik stuur het administratiekantoor aan, adviseer ondernemers bij strategische vraagstukken en daarnaast ben ik werkzaam als adviseur op het gebied van hypotheken, persoonlijke leningen, lijfrente, DGA-pensioen, financiële planningen en fiscaliteiten. Als Hypotheek Adviseur heb ik een belangrijke meerwaarde vanwege mijn fiscale kennis, zeker als het ondernemers betreft.

Email: John@hanenbergabc.nl
LinkedIn: John van den Hanenberg

 

Vianney van den Hanenberg

Sinds 1997 ben ik mede-eigenaar van Hanenberg ABC. Ik stuur het assurantiekantoor aan en ben Assurantie Adviseur. Mijn specialisatie is zakelijke en inkomensverzekeringen voor zowel het bedrijf, haar personeel als de ondernemer zelf. Daarnaast ben ik ook pensioenadviseur voor een collectieve regeling, DGA-pensioen en particulieren die hun pensioenuitkeringen kunnen gaan aanvragen.

 

Email: Vianney@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Vianney van den Hanenberg

 

Cynthia Sebregts

Ik ben de eerste werknemer bij Hanenberg ABC en werk er al sinds 1998. Ik ben daardoor allround. Als Senior Binnendienst Medewerker werk ik vooral op het gebied van hypotheken en zakelijke en inkomensverzekeringen. Mijn werkzaamheden variëren van contacten met verzekeraars, polisbeheer, schadeafhandeling en support bij hypotheken.

 

Email: cynthia@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Cynthia Sebregts

 

Linda Wiersema

Ik werk sinds 2014 bij Hanenberg ABC als Adviseur Particuliere Verzekeringen. Ik ben werkzaam als adviseur op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt aan de balie en de telefoon. Mijn werkzaamheden variëren van contact met klanten en verzekeraars, polisbeheer, het maken van passende offertes en het bemiddelen bij schadeafhandelingen.

 

Email: Linda@hanenbergabc.nl
Linkedin: Linda Wiersema

 

Manou van Wanrooij

Ik ben sinds 2017 als Junior Hypotheek Adviseur begonnen bij Hanenberg ABC. Met alle vakdiploma's op zak, leer ik nu in de praktijk het adviesvak. Mijn werkzaamheden zijn onder andere adviesgesprekken, het uitwerken van financiële plannen, verzorgen van aanvragen bij banken en verzekeraars en het bewaken van de voortgang van het hypotheektraject.

 

Email: Manou@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Manou van Wanrooij

 

Bob Fenten

Ik ben het aanspreekpunt op het administratiekantoor. Als Controller ben ik sinds 2015 werkzaam bij Hanenberg ABC. Ik ben vooral bezig met het adviseren van ondernemers, het opmaken van jaarrekeningen en de bijbehorende aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast verwerk ik administraties, BTW aangiftes en geef ik financiële support voor Exact administraties.


Email: bob.fenten@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Bob Fenten

 

Rowie Maas

Ik ben samen met mijn collega Manou in 2017 gestart bij Hanenberg ABC. Ik ben werkzaam als administratieconsultant. Mijn werkzaamheden variëren van het verwerken van administraties, het verzorgen van BTW aangiftes en het verzorgen van loonadministraties en aangifte loonheffing.

 


Email: rowie@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Rowie Maas