Verzekeringen

Tijdens de bedrijfsvoering van uw bedrijf wordt u blootgesteld aan verschillende risico's. Deze risico's kunnen uiteenlopen van schade aan het pand tot aansprakelijkheid bij ongevallen van werknemers. Dit kan leiden tot hoge kosten of zelfs tot een faillissement. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren.

Hoe werkt het?
Wij helpen u met het samenstellen van een passend verzekeringspakket. Tijdens een oriëntatiegesprek brengen wij uw situatie in kaart, waarbij wij uw risico's reëel inschatten. Vervolgens gaan wij deze aspecten analyseren en bieden wij u een verzekeringspakket op maat. Dit tegen gunstige premies en uitstekende voorwaarden.

Na het afsluiten van een verzekeringspakket is het belangrijk om deze te onderhouden. Bij wijzigingen in wet- en regelgeving nemen wij contact met u op, als dit nodig is. Hierdoor wordt uw verzekeringspakket op tijd aangepast en ervaart u geen nadelige gevolgen van veranderingen. Daarnaast kunt u bij veranderingen in uw zakelijke situatie contact opnemen met ons kantoor. Zo bent u verzekerd van de meest optimale dekking.

verzekeringsadivseur-rosmalen

 

 

Tarief
Het tarief verschilt per verzekering en wordt vooraf duidelijk vastgelegd.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.