Ons kantoor

Wij zijn een ervaren assurantie- en administratiekantoor dat particulieren en bedrijven voorziet van advies, bemiddeling en administratieve werkzaamheden op financieel gebied. Hiermee bieden wij u één loket voor het complete pakket aan financiële diensten.

Bij het assurantiekantoor kunt u terecht voor hypotheken, schadeverzekeringen particulier en zakelijk, levensverzekeringen, individueel of collectief pensioenadvies, inkomensverzekeringen en sparen, beleggen en lenen. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars en banken. Daardoor zijn wij in staat een objectieve vergelijking te maken tussen de diverse bank- en verzekeringsproducten.

Het administratiekantoor voorziet u van loon- en financiële administratie, het samenstellen van uw jaarrekening, fiscaal advies en wij verzorgen al uw belastingaangiftes. Uiteraard kunnen ook particulieren de aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgen, toeslagen aanvragen of bijzondere aangiftes laten verzorgen zoals erfbelasting. 

Wilt u meer informatie of wenst u direct een afspraak te maken? Bekijk dan de dienstenwijzer of neem contact met ons op.