Wie zijn wij?

Krijg een eerste indruk van ons kantoor door het bekijken van een promo-film.

John van den Hanenberg

In 1994 heb ik Hanenberg ABC opgericht. Ik stuur het administratiekantoor aan, adviseer ondernemers bij strategische vraagstukken en daarnaast ben ik werkzaam als adviseur op het gebied van hypotheken, persoonlijke leningen, lijfrente, DGA-pensioen, financiële planningen en fiscaliteiten. Als Hypotheek Adviseur heb ik een belangrijke meerwaarde vanwege mijn fiscale kennis, zeker als het ondernemers betreft.

Email: John@hanenbergabc.nl
LinkedIn: John van den Hanenberg

Vianney van den Hanenberg

Sinds 1997 ben ik mede-eigenaar van Hanenberg ABC. Ik stuur het assurantiekantoor aan en ben Assurantie Adviseur. Mijn specialisatie is zakelijke en inkomensverzekeringen voor zowel het bedrijf, haar personeel als de ondernemer zelf. Daarnaast ben ik ook pensioenadviseur voor een collectieve regeling, DGA-pensioen en particulieren die hun pensioenuitkeringen kunnen gaan aanvragen.

Email: Vianney@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Vianney van den Hanenberg

Cynthia Sebregts

Ik ben de eerste werknemer bij Hanenberg ABC en werk er al sinds 1998. Ik ben daardoor allround. Als Senior Binnendienst Medewerker werk ik vooral op het gebied van hypotheken en zakelijke en inkomensverzekeringen. Mijn werkzaamheden variëren van contacten met verzekeraars, polisbeheer, schadeafhandeling en support bij hypotheken.

Email: cynthia@hanenbergabc.nl
LinkedIn: Cynthia Sebregts

Linda Wiersema

Ik werk sinds 2014 bij Hanenberg ABC als Adviseur Particuliere Verzekeringen. Ik ben werkzaam als adviseur op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt aan de balie en de telefoon. Mijn werkzaamheden variëren van contact met klanten en verzekeraars, polisbeheer, het maken van passende offertes en het bemiddelen bij schadeafhandelingen.

Email: Linda@hanenbergabc.nl
Linkedin: Linda Wiersema

Lisette Pels-Govers

Ik ben één van de aanspreekpunten op het administratiekantoor. Als Junior Financial Controller ben ik sinds 2019 werkzaam bij Hanenberg ABC. Ik ben vooral bezig met het verwerken van administraties, BTW-aangiftes en geef ik financiële support voor relaties die zelf boeken in Exact Online. Daarnaast maak ik jaarrekeningen en de bijbehorende aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting. 


Email: lisette@hanenbergabc.nl

Mieke van Falier-Hardy

Ik ben samen met mijn collega Lisette in 2019 gestart bij Hanenberg ABC als Junior Financial Controller. Ook ik ben vooral bezig met het verwerken van administraties, BTW-aangiftes en geef financiële support voor relaties die zelf boeken in Exact Online. Daarnaast maak ik jaarrekeningen en de bijbehorende aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting. 

Email: mieke@hanenbergabc.nl

Lisette van den Broek

LisetteOok ik ben In 2019 gestart bij Hanenberg ABC als Financial Controller met specialisatie jaarrekeningen en advisering ondernemers. Daarnaast verzorg ik de aangiftes inkomstenbelasting voor onze particuliere klanten.

 


Email
: lisette.vd.broek@hanenbergabc.nl