Hypotheken

Waarin onderscheiden wij ons van andere hypotheekadviseurs?
Hypotheekadviseurs zijn er velen. Wij gaan ervan uit u een meerwaarde te kunnen bieden vanwege de combinatie met ons administratiekantoor. Fiscaliteiten kunnen beter worden meegenomen in het advies. Zeker als u ondernemer bent, dan wordt er extra streng door de banken naar uw situatie gekeken. Het is dan fijn dat uw hypotheekadviseur uw jaarstukken kan beoordelen en deze goed richting de bank kan presenteren. Ook in een situatie van echtscheiding of overlijden komt deze extra kennis goed van pas.

Op 30 september 2017 waren we op RTL4 te zien bij Woontips.
John van den Hanenberg werd geïnterviewd over actualiteiten op hypotheekgebied en het geeft meteen een mooi kijkje in ons kantoor. Het item is hier te bekijken.

Hoe gaan we te werk?
Nadat we elkaar telefonisch hebben gesproken over de hypotheekvraag die er is, maken we altijd eerst een afspraak op ons kantoor of bij u thuis, als dat beter uitkomt. Wij zijn daarin flexibel. Dat kan ook in de avonduren of bij uitzondering in het weekend. Het eerste gesprek is ter kennismaking, eerste inventarisatie en bepaling van de opdracht. U hoort in het eerste gesprek tevens wat onze kosten voor advies en bemiddeling zijn. Zodra u akkoord bent met de overeenkomst van opdracht gaan wij aan de slag om een passende hypotheek voor u te regelen. Uiteraard is het eerste gesprek kosteloos.
Soms zoekt u ook nog een huis. Indien gewenst nemen wij de onderhandelingen met de verkopende partij van u over. Met een tussenschakel en het "parkeren van de emotie" hebben wij al meerdere malen bewezen financieel voordeel voor onze klanten te kunnen behalen.   

Als  de hypotheekofferte eenmaal is getekend, dan zorgen wij ervoor dat u op tijd bij de notaris kunt zitten. Onze nota wordt op de notarisafrekening meegenomen. Het is onze doelstelling om u tijdens het advies- en bemiddelingstraject volledig te ontzorgen. U moet plannen kunnen maken voor het nieuwe huis.

Vergeet niet uw huis te verzekeren!
De notaris zal bij de overdracht vragen naar een woonhuisverzekering. De bank stelt dit verplicht omdat een afgebrand huis geen onderpand meer kan zijn voor een hypotheek. Graag neemt onze collega van particuliere schadeverzekeringen dit in het advies mee.  

Dienstverleningsdocument
Wilt u meer over onze dienstverlening en de prijzen, lees dan het dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.