Hoofdinhoud

We helpen je bij een passende AOV voor jouw situatie

Hoe werkt het?

Als zelfstandig ondernemer heb je niet het vangnet van de WIA. Je dient het risico op ziekte en langdurige uitval zelf af te dekken en kunt daarin eigen keuzes maken. Maar waar moet je op letten, is het wel te betalen en keert de verzekeraar uit als het echt nodig is? Onze adviseur bij Hanenberg ABC helpt je graag bij het kiezen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

 

In een persoonlijk gesprek brengen we jouw zakelijke en privé situatie in kaart. Op basis daarvan kijken we welke invulling jouw AOV nodig heeft, wat jou voldoende zekerheid geeft en welk budget je hiervoor beschikbaar hebt. We vergelijken een aantal aanbieders en laten zien wat zij aan jou te bieden hebben. Daarmee kun jij uiteindelijk een goed onderbouwde keuze voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering maken en verzorgen wij samen met jou de aanvraag bij de verzekeraar. 

Hoe start ik?

Plan een kennismakingsgesprek met Vianney in door te bellen naar 073 - 644 12 39 of per e-mail via info@hanenbergabc.nl. Daarmee krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden en de kosten voor advies, bemiddeling en onderhoud.    

Meer weten?
Neem contact op met Vianney

Contact opnemen