Hoofdinhoud

Ondersteuning bij jouw hypotheek van A tot Z.

Hoe werkt het?

Een hypotheek is niet alleen het regelen van een zak geld en het betalen van rente en aflossing. Je gaat een lange termijn verplichting aan. Het is dan belangrijk om ook risico's als ontslag, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering in kaart te te brengen. Onze ervaren hypotheekadviseur helpt je van begin tot eind bij het maken van de juiste keuzes.

 

Is het gelukt om een huis te kopen, of heb je de verbouwings- en verduurzamingsplannen rond, dan beginnen we met een uitgebreide inventarisatie. Daarna zoeken we de geldverstrekker die het best bij jou past. We hebben een samenwerking met meer dan 25 geldverstrekkers. Daarin kijken we natuurlijk naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Verhuisregelingen, rentemiddeling of financiering van bijvoorbeeld ondernemers kunnen voor jou op de lange termijn een groot verschil maken.

 

Voor elke vraag over hypotheken kun je bij Hanenberg ABC terecht. Soms wil je in je zoektocht naar een woning eerst alleen weten wat je kunt lenen. Maar ook bevestiging krijgen dat jouw bod in overeenstemming is met wat het huis te bieden heeft.

Onze hypotheekadviseur is tevens belastingadviseur. Daarmee kan hij fiscaal op een complexer niveau adviseren wat zeker voor ondernemers een belangrijk voordeel oplevert. 

Hoe start ik?

Plan een kennismakingsgesprek in met John door te bellen naar 073 - 644 12 39 of per e-mail via info@hanenbergabc.nl. Daarmee krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden en informeren we je over de kosten voor advies en bemiddeling. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Meer weten?
Neem contact op met John

Contact opnemen