Hoofdinhoud

Een persoonlijk advies voor jouw oude dag

Hoe werkt het?

De meeste mensen hebben bij verschillende partijen pensioen opgebouwd. En dan zijn er ook nog eens verschillende pensioenleeftijden en sluit de AOW daar niet op aan. Onze ervaren adviseurs brengen graag je pensioen- en lijfrenteopbouw in beeld en helpen je bij het maken van de juiste keuzes en vragen de pensioenuitkeringen voor je aan. Dat kan gaan om een bedrijfspensioenfonds of een pensioen bij een verzekeraar. Zo ben je zeker van een goede invulling van jouw oude dag en die van je partner. 

Maar ook als met pensioen gaan nog niet aan de orde is, zijn er diverse situaties waarbij wij van waarde kunnen zijn. Denk aan verdeling pensioen wegens echtscheiding, een nieuwe regeling bij de werkgever of waardeoverdracht. Wij geven je de antwoorden op je pensioenvragen. 

En bouw je geen of onvoldoende pensioen op, dan kunnen wij je adviseren over lijfrente of het opbouwen van vermogen. 

Hoe start ik?

Neem contact op met Vianney of John voor het maken van een kennismakingsgesprek. We kijken dan naar jouw vraag, waarover we je kunnen adviseren en wat de kosten hiervoor zijn. De eerste kennismaking is vrijblijvend, maar pakken we het advies meteen op dan brengen we dat in rekening.

Meer weten?
Neem contact op met Vianney of John

Contact opnemen