Hoofdinhoud

Een volledig beeld van jouw financiële planning

Hoe werkt het?

Met een financiële planning krijg je een beter beeld van je financiën bij diverse situaties. Wat gebeurt er als ik eerder overlijd? Hoe laat ik mijn nabestaanden achter? En wat als ik arbeidsongeschikt word of mijn baan verlies? Hoe sta ik er dan voor? Heb ik dan op mijn oude dag nog voldoende inkomen? Of kan ik eerder stoppen met werken? Dat zijn vragen die wij regelmatig voor onze klanten beantwoorden. 

 

Met een financiële planning kijken we naar jouw huidige situatie in combinatie met verschillende life-events. Je krijgt een beter beeld van hoe je er financieel voorstaat, maar ook waar de ‘gaten’ in jouw financiële toekomst zitten. Omgekeerd kan het ook de bevestiging opleveren dat je bijvoorbeeld met een gerust hart eerder kunt stoppen met werken. 

 

In jouw financiële plan nemen we fiscale zaken en verzekeringsoplossingen mee. Dat geeft je een compleet beeld en de basis om gefundeerde keuzes te maken voor de korte en lange termijn.

Hoe start ik?

Plan een kennismakingsgesprek met John in door te bellen naar 073 - 644 12 39 of per e-mail via info@hanenbergabc.nl. Dan doen we een eerste intake waarbij je kunt aangeven welke specifieke situaties je onderzocht wil hebben en we informeren je over de kosten van het financieel plan. 

Meer weten?
Neem contact op met John

Contact opnemen