Hoofdinhoud

We zijn jouw aanspreekpunt voor een collectieve pensioenregeling.

Hoe werkt het?

Wil je een collectief pensioen afsluiten of verlengen? Daar helpt onze adviseur bij Hanenberg ABC je graag mee. In de afgelopen jaren hebben we veel ondernemingen hierbij mogen helpen. Onze kracht zit daarbij in het simpel maken en praktisch vertalen van complexe pensioentermen en -wetgeving naar jouw bedrijf. 

 

We begeleiden je in dit traject van het begin tot het eind. Van het in kaart brengen van gewenste pensioendekkingen en ontwikkelingen van het personele bestand tot het kiezen van de juiste pensioenaanbieder en alles wat daar tussenin zit. Daarbij hoort ook de check of er geen verplichte aansluiting bij een bedrijfspensioenfonds is. En de regeling moet ook in de toekomst betaalbaar zijn. Die toetsing zijn wij verplicht uit te voeren. In onze werkwijze volgen wij de pensioenleidraad.

 

 

Hoe start ik?

Plan een kennismakingsgesprek met Vianney in door te bellen naar 073 - 644 12 39 of per e-mail via info@hanenbergabc.nl. Daarmee krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden en de kosten voor advies, bemiddeling en onderhoud. 

Meer weten?
Neem contact op met Vianney

Contact opnemen